Fransförlängning.
Den ultimata yrkesutbildningen för dig som vill bli en professionell fransstylist! I din utbildning ingår grundläggande teori och praktisk övning på modeller med stöttning av din lärare. Under utbildningen får du lära dig trender, anatomi, hygien, allergier, brynformer, färgning av bryn & ögonfransar, färglära - nyanser, trådning, färglära, marknadsföring mm. Som elev kan du alltid räkna med stöttning och vägledning av din lärare, från kursstart till certifikat! 

Vill du utbilda dig inom skönhet, eller är du redan utbildad och vill ha nya kunskaper?
Vi erbjuder både grund och vidareutbildningar inom fransförlängning.
Grundutbildning singel & volymfransar (inkl. härdplastutbildning).
I grundutbildningen får du kunskap om allt du behöver för att påbörja ditt yrke inom fransförlängning. 

Inga förkunskaper krävs.
Pris: 20.990 kr
Kurslängd:
4+1+1 09.00-17.00. 
Startkit: Teorihäfte + startkit värde hela 7000 kr.
Härdplastutbildning: Uppfyller föreskrift AFS2005:18 om krav på utbildning för arbete med härdplaster med cyanoakrylater.
1 års support ingår i din grundutbildning. Under utbildningsperioden kan du när som helst kontakta din lärare för att ställa frågor och få stöd.

I grundutbildningen får du kunskap om allt du behöver för att påbörja ditt yrke inom fransförlängning. Vi lägger stort fokus på att arbeta på ett säker sätt för dig som stylist och blivande kunder i en bra arbetsmiljö.

Vidareutbildning - kontakta oss för mer information

Accepterande av köpvillkor sker i samband med betalning av utbildning. Betalning sker via Bankgiro, vi erbjuder även delbetalning via ...... på summor över 5900 kr. Teoretisk kursmaterial skickas ut till eleven via spårbar post. Summan betalas ej tillbaka om eleven vill avboka/avbryta kursen efter att teoretiskt kursmaterial skickats från oss. Kursen anses som påbörjad när kursmaterialet är skickat från Clean Skin Academy och kan ej avbokas.