Vi är en skönhetsskola som erbjuder yrkesutbildningar inom skönhet av lärare med stor yrkesvana. Som yrkesskola vill stötta dig som är eller vill utbilda dig inom skönhetsbranschen och vara ditt självklara val av skola för grundutbildning och vidareutbildning. 

Vår vision är att skapa en trygg skola där du som elev får all kunskap du behöver för att ta nästa steg i arbetslivet. I våra utbildningar ingår grundläggande teori och praktiska övningar på modeller med stöttning av lärare. Vi finns med dig på vägen från utbildningsstart till certifikat – allt för att just du skall lyckas med ditt mål! Med rätt verktyg kan vi tillsammans kvalitetssäkra och skapa en trygg plats för blivande kunder. På Clean skin academy har vi över 6 års erfarenhet inom skönhet och utbildningar. Vi jobbar alltid nära med våra lever och kommer att stötta dig hela vägen. 

Varmt välkommen önskar vi på Clean Skin Academy


Hojin Kayan

Mitt namn är Hojin Kayhan och jag är verksamhetschef och grundare av Clean skin clinic & Clean skina academy. Elin Mattsson

Mitt namn är Elin Mattsson och jag kommer att ansvara för utbildningarna på Clean Skin Academy!

Jag har tidigare varit salongsägare, yrkeslärare och jobbat inom skönhet i 6 år. Att arbeta med skönhet och människor är något som jag brinner för, mitt mål som yrkeslärare är ge god kunskap, stöttning och vägledning till ett kvalitétssäkrat cetrifikat! 


Det är en stor ära att få vara en del av kliniken och skolan! Jag ser så mycket fram emot framtiden här! 
Hoppas att vi ses på Clean Skin Academy!


                            LÄS MER                                 INTRESSEANMÄLAN